Reflect radar

31-10-2022
 

Next level Radar

De REFLECT™ 2-draads radarsensor zorgt voor nauwkeurige niveau- of volumebewaking van vloeistoffen en vaste stoffen in kritische meettoepassingen. En zorgt voor volledige gemoedsrust met een product dat minimale vaardigheden en menselijke tussenkomst vereist, waardoor de levensduurkosten worden geminimaliseerd.

Nauwkeurig, betrouwbaar en robuust

De hermetisch afgesloten (IP68) Pulsar Measurement REFLECT™-niveausensoren hebben geen routineonderhoud nodig en zijn bestand tegen de zwaarste omgevingen. Dit alles met behoud van nauwkeurigheid in de aanwezigheid van extreem stof, temperatuur, vocht, druk en chemicaliën.

Unieke en veilige Bluetooth webbased app

De REFLECT™ maakt gebruik van een webbased app om u een gemakkelijke en handige manier te bieden om parameters te wijzigen, trendrapporten te openen en echosporen te bekijken. De app is toegankelijk via elk apparaat (pc, Android of iOS). Het gebruik van een app betekent ook dat er geen regelmatige updates hoeven te worden geïnstalleerd - scan gewoon de QR-code en u kunt aan de slag! Bluetooth is standaard ingebouwd in REFLECT™, maar voor extra veiligheid en het vertrouwen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot het apparaat, is het bereik door de gebruiker te definiëren.

Installatiegemak

De Reflect-W-sensor kan worden uitgerust met een optionele Front Nose Thread Adapter, voor directe aansluiting op een tank, en is geschikt voor zowel BSP- als NPT-aansluitingen. Omdat de Reflect-W voornamelijk is ontworpen voor gebruik in water- en afvalwatertoepassingen, biedt de Front Thread Adapter een betrouwbare mechanische verbinding met zowel BSP- als NPT-schroefdraad.

Link product pagina Reflect

600x600 reflect hero transparent background 1