Correcte data van Real Time analyzers?

7-7-2023

Gebrek aan vertrouwen in real-time analyzers?

Het probleem met real-time analysers is eenvoudig: het vertrouwen in hun resultaten, de betrouwbaarheid van de apparatuur en de totale eigendomskosten. Met dit in gedachten heeft Aquamonitrix een onafhankelijk keurmerk gekregen voor hun innovatieve nieuwe technologie om te meten binnen afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Met de hulp van Scottish Water en het James Hutton Institute heeft Aquamonitrix een rigoureuze Environmental Technology Verification (ETV)-proef in de Bo'ness-waterzuiveringsinstallatie in Schotland voltooid.

BE EN ISO 14034 betekent dat u kunt vertrouwen op de resultaten, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de analyser. Voor zover wij weten, is Aquamonitrix de enige nitraatanalysator op de markt die deze status heeft bereikt.

ETV is een internationale norm (BS EN ISO 14034) die is ontwikkeld om geloofwaardige, betrouwbare en onafhankelijke verificatie van milieutechnologieën te bieden, inclusief real-time analysers.

Aquamonitrix wordt veel gebruikt in afvalwaterzuiveringsinstallaties voor het monitoren van het effluent en influent in beluchtingsbassins voor energie- en broeikasgasreducties (stikstofoxide). Aquamonitrix wordt ook veel gebruikt in RAS-aquacultuurplanten om schadelijk nitriet te monitoren (zelfs in volledig zout water).

Monstername flessen glas